over mtc interiors

al 5 jaar vooruitstrevend

biografie

vanaf de start

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij denken met u mee en vertalen de ideeën naar interieur dat de gewenste beleving oproept. Heeft u zelf al een concept? Geen probleem. Wij helpen u graag met de technische uitwerking, prototyping en productie ervan.

Van klein kantoor tot exclusieve hotels
Een balie produceren voor uw receptie of een totaal project opleveren inclusief bouwkundige werkzaamheden, het kan bij ons allemaal. Naast ons eigen professionele team, hebben we een groot netwerk aan internationale leveranciers. We nemen u graag de zorgen uit handen.

Aandacht voor producten en klant
Onze medewerkers begrijpen dat design, functionaliteit en sfeer in elkaar overvloeien en ontwerpen en bouwen dat interieur graag voor u. Exact op maat en met luxe materialen, volledig naar wens. Alleen met de perfecte mix zijn wij tevreden en samen met u denken wij graag na over high-end interieurinrichting.

van klein kantoor tot exclusieve hotels

dienstverlening op maat

Een conferentiezaal of toiletruimte? Het is belangrijk dat klanten en personeel zich overal prettig en veilig voelen.

aandacht voor producten en klant

onderscheidend

verweven in de markt

MTC Interiors bestaat uit professionals met samen meer dan 100 jaar ervaring in de interieurbouw. Ons netwerk is groot en we houden persoonlijk contact met onze klanten, leveranciers en projecten. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn en blijven we op de hoogte van de allernieuwste technieken en materialen in de markt.

van design tot transport

Door het persoonlijke contact met onze klant, kunnen we hem goed begrijpen en de ideeën vertalen naar het interieur dat de gewenste beleving oproept. Heeft u zelf al een concept? Geen probleem. Wij helpen u graag met de technische uitwerking, prototyping en productie ervan. Uiteraard behoren transport en montage ook tot de mogelijkheden.

afspraak is afspraak

Persoonlijk contact en inleving staan bij ons op nummer 1. Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij de uitvoering van het project en voelen zich verantwoordelijk voor een goed eindresultaat en het op tijd opleveren van uw project.

Door het persoonlijke contact met onze klant, kunnen we hem goed begrijpen en de ideeën vertalen naar het interieur dat de gewenste beleving oproept.

maak een afspraak voor een eerste kennismaking

Neem contact op

belafspraak plannen

direct contact

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over MTC Interiors? Vul het formulier in en verstuur het. Wij nemen spoedig contact met u op.