Design & Projectmanagement

ZAKELIJK

Van een balie in uw ontvangstruimte tot aan een volledig winkelinterieur. Van hotelkamer tot restaurant. Van kantine tot kastenwand. MTC Interiors heeft de know-how in huis.
Wat ons uniek maakt, is dat wij alle projecten zelf inmeten en installeren zodat er geen onduidelijkheden zijn. Een van de grootste fouten die je kunt maken, is aannames doen. Duidelijk zijn naar zowel jezelf als naar de klant maken een project tot een succes.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de opgeleverde projecten voor inspiratie of neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

DESIGN

MTC Interiors maakt gebruik van een 3D-tekenprogramma welke rechtstreeks communiceert met onze CNC apparatuur. Daarnaast draaien wij de rollen om: de tekenaar/werkvoorbereider tekent het project uit waarna de ontwerper hierin zijn creativiteit kwijt kan.Hierdoor is het voor ons direct produceerbaar. In een ontwerpfase speelt een budget per direct een rol. Je kunt de mooiste dingen verzinnen, maar het moet ook te realiseren zijn en in je budget passen. Vooraf duidelijkheid betekend achteraf geen discussie en teleurstellingen.

TURNKEY OPLOSSINGEN

Turnkey oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Bij deze constructie voeren wij de regie en zijn wij eindverantwoordelijk voor de eindprestatie. De opdrachtgever heeft in alle gevallen tijdens de voorbereiding en uitvoering te maken met één vast aanspreekpunt. Met als resultaat: korte lijnen en heldere communicatie.

PARTICULIER DESIGN

Ook particuliere projecten kunnen volledig door MTC Interiors worden uitgevoerd. Van luxe design keuken tot ultieme inloopkast.
Wat ons uniek maakt, is dat wij alle projecten zelf inmeten en installeren zodat er geen onduidelijkheden zijn. Een van de grootste fouten die in de interieurbouw wordt gemaakt, is dat men aannames doet. Duidelijk zijn naar zowel jezelf als naar de klant maakt een project tot een succes.

DESIGN KEUKEN

Bent u op zoek naar uw luxe keuken, volledig op maat gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij combineren graag uw persoonlijke voorkeur voor materialen en apparatuur met originele en creatieve oplossingen. Na inventarisatie van uw wensen, zullen wij u verrassen met een 3D-tekening van uw droomkeuken. Helemaal wat u wilt? Dan verzorgen wij het hele traject van productie tot plaatsing.

INLOOPKAST & KASTENWAND

Droomt u ook van zo’n luxe inloopkast waarin alles klopt? Garderobeliften zodat je maximaal gebruik kunt maken van de hoogte van de ruimte. Al je schoenen tentoongesteld zodat je eenvoudig een keuze kunt maken? MTC Interiors realiseert dit volledig naar uw wensen. We maken graag gebruik van luxe materialen en hoogwaardige systemen zodat u er tientallen jaren plezier van zult hebben. Zowel inloopkasten als kastenwanden worden door ons geleverd en geinstalleerd, volledig op maat voor u gemaakt.

HEEFT U AL EEN CONCEPT

Mooi, dan kunnen we direct aan de slag! Een bestek/3D-ontwerp is natuurlijk het mooist maar een handgemaakte schets is vaak ook al voldoende. We begrijpen op basis van kennis snel genoeg wat de bedoeling is; daarnaast komen de gerichte vragen vanzelf waardoor we snel beeld hebben van hetgeen u wilt en over kunnen we vlot overgaan tot het produceren van uw project.

ONZE VISIE OP SAMENWERKEN

Wij geven eerlijk en helder advies op basis van onze jarenlange ervaring en hanteren een hoge standaard. Wat bij ons voorop staat is dat het leuk moet zijn wat we doen. Alleen hierdoor komen de juiste resultaten boven. Daarnaast is het belangrijk dat voor zowel de klant als voor onszelf de juiste calculaties worden gemaakt. Hier besteden we dan ook serieus aandacht aan.

Zijn we de goedkoopste? Nee vast niet en dat willen we ook niet zijn. Wij gaan voor kwaliteit/duidelijkheid en vooral eerlijkheid.

maak een afspraak voor een eerste kennismaking

Neem contact op

belafspraak plannen

direct contact

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking over MTC Interiors? Vul het formulier in en verstuur het. Wij nemen spoedig contact met u op.